Schuifpui

Klik op de schuifpui met jouw gewenste kleur voor al onze afmetingen en prijzen

Buitenkant wit / binnenkant wit                     

RAL 9016

Binnenkant wit / buitenkant kwartsgrijs   

RAL 7039

Binnenkant wit / buitenkant antraciet 

 RAL 7016

Binnenkant zwart / buitenkant zwart  

RAL 9005


Is uw opening te groot? d.m.v. een verbredingsprofiel kunt u uw kozijn op maat maken. Wij hebben 2 maten, 35mm en 60mm.


Algemene informatie kunststof schuifpui

Kenmerken

De optimale oplossing voor de opening naar uw terras en maximale lichtinval in uw huis. De binnenzijde van de schuiframen is altijd wit.


Beschikbaar in 2 types:

met 2 schuifvleugels (kader 78 mm). Enkel te verkrijgen in wit (=Afb.1).

of met 1 vaste vleugel en 1 schuivende vleugel (kader 97 mm). Enkel te verkrijgen in antracietgrijs en kwartsgrijs (=Afb.2).


 

Kwaliteit

Dankzij efficiënte productieprocessen en goed opgeleide medewerkers bied Ramenhal producten aan van topkwaliteit met een hoge toegevoegde waarde. Onze ramen en deuren zijn technologisch verfijnd en voldoen aan alle moderne eisen voor ontwerp, geluidsbescherming, inbraakwerendheid en energie-efficiëntie. Milieuvriendelijke productieprocessen die zorgen voor een langere levensduur.

Extra informatie

Bij kwarts- en antracietgrijze ramen heeft u de keuze uit een vast element links of rechts terwijl bij de witte schuiframen beide vleugels verschuiven. Volgende uitleg dient er dus voor om u een betere keuzen te helpen maken indien u kiest voor gekleurde ramen.

Wanneer we het raam vanuit de binnenzijde van het huis bekijken staat de deurkruk op de schuivende vleugel en bevind het vast element zich aan de andere kant.


- Vast element links, schuivend element rechts*
: de deurkruk bevind zich dus op de rechtervleugel vanuit de binnenzijde van het huis bekeken.
- Vast element rechts, schuivend element links*: de deurkruk bevind zich dus op de linkervleugel vanuit de binnenzijde van het huis bekeken.

 


CE-markering

Al onze ramen, deuren en schuiframen zijn ten allen tijden voorzien van een CE-markering. Onze producten voldoen dus aan alle Europese normen waardoor u ook in aanmerking komt voor de nodige premies aangaande bouwen en verbouwen.